Що таке порнографія: вирваний аркуш із описом 40 найвідоміших видів фільмів у категорії 18+

Що таке порнографія: вирваний аркуш із описом 40 найвідоміших видів фільмів у категорії 18+

Зрозуміло, що про порнографію вже давно не думають про щось скандальне. Люди не приховують, що переглядають порно, вони не соромляться цієї реальності. Згідно зі статистикою, понад 50% усього населення земної кулі дивилися фільми для дорослих принаймні відразу. Крім того, зараз не лише фільми, а й відеоігри, картини, мюзикли обдаровані вмістом для дорослих…

Індустрія порнографії набирає потужних обертів і може скласти конкуренцію навіть Голлівуду. Кожен тут точно відкриє для себе щось своє, адже порнографічні вироби виготовляються на будь-який смак і вподобання, будь-якого стилю. Тим не менш, доцільно зауважити, що фільми для дорослих вкрай рідко знімаються в якомусь певному жанрі.

Отже, перейдемо до порно стилів.

Саморобне порно (аматорське/аматорське кіно для дорослих).

Це відеоролики, зняті на аматорську електронну камеру та викладені в мережу, де звичайні люди насолоджуються сексом, найчастіше у себе вдома. Деякі з них ловлять удачу за хвіст і заробляють великі гроші, займаючись сексом із коханою для власного задоволення. Саме ця категорія зараз стрімко набирає популярності та користується популярністю серед любителів порно.Більше тут порно геи вконтакте На нашому сайті

Очевидно, ідеально виточені тіла порноактрис і примітивні сюжетні лінії фільмів 18+ ​​зараз досить нудні для цільового ринку. У домашній порнографії ви можете легко знайти справжні факти, справжній секс, а не згідно з рукописом. Однак потрібно бути готовим побачити, чого не вистачає професійній порнографії: незграбності деяких занять, не найприємніших звуків або тварин, які несподівано з’являються в структурі.

Порнографія з вибаченнями.

Ми будемо говорити про пародіях на відносно відомі фільми чи серіали. Порнографічний ринок не тільки створює нову порнопродукцію, але й робить це значно нижче. Наглядачі створюють порнографічні версії майже всіх популярних фільмів.

Порнографія за расою.

Якщо ви є послідовником певної національності, то порнографічна індустрія подбала про вас і в цьому. Порносайти, здебільшого, використовують для клієнтів купу розділів з порно, відсортованими за національністю. Ви знайдете відео 18+ на свій смак серед японок, мулаток, росіянок, німкень і навіть арабок.

Фільми з МІЛФ/МІЛФ.

Це категорія порно, яка названа так через головних героїнь сексуальних дій – дорослих жінок. Їй не обов’язково бути справжньою мамою будь-кого у відео. Головне, що між партнерами в порнографії існує приблизно однакова вікова різниця: матуся повинна пишатися мамою іншої зірки. І, звичайно ж, має бути тепло.

Лесбійська порнографія.

Цей стиль відкриє вам усі можливості гомосексуального сексу між жінками. Лесбійська порнографія продовжує бути однією з найпопулярніших категорій на порноринку як серед гомосексуальних жінок, так і серед гетеросексуальних чоловіків і хлопців.

Порнографія для дорослих.

Цей стиль може означати секс, коли обидва супутники старші, або серед них може бути молодий.

Геї.

Жанр, до якого відноситься порно з гомосексуальними хлопцями. Існує своя система піджанрів: «Вперше»; і “& ldquo; Спокуса гетеросексуального хлопця” & rdquo; та інші

.

Величезні груди. Цей жанр відрізняється від інших стилів порно на будь-якому важливому порносайті. Він складається з будь-якого відеокліпу, включно з жінкою з величезними чи величезними бюстами.

Секс у громадських місцях.

Це може статися де завгодно: у дворі власного помешкання, у парку, посеред вулиці, у громадському транспорті… Без сумніву, усі відеокліпи цієї класифікації зібрані. Тому не варто переживати за головних героїв секс-дійства, оскільки в такому ролику особи з вулиці точно не будуть причетні до непристойної поведінки. Навпаки, можуть навіть брати енергетичну участь.

Феміністична порнографія.

Цей жанр є лише одним із абсолютно нових, які фактично нещодавно з’явилися. Так сталося, що чоловіки виконують головну роль у порнографічній компанії. Точку зору про те, якими саме мають бути фільми для дорослих, формують представники сильної статі. І феміністична порнографія реагує на це перетворенням і технікою. Це стосується, насамперед, акторів і актрис. Отже, заробіток на зйомках має бути рівним як для чоловіків, так і для жінок. Про всі дії в порнофільмі слід говорити з жінками. Рівна оплата праці та синхронізація з нею всіх моментів у фільмі;

Тріо.

Це інша категорія, однак іноді вона може поєднувати лесбійські, гетеро- та гомосексуальні стосунки.

Жіночий оргазм.

Як правило, ця категорія представлена ​​фільмами зібраних жіночих кульмінаційних моментів. Часто це записується з музикою.

Великий пеніс.

Ситуація з цією категорією нагадує жанр “великі груди”. Цей жанр містить відео чоловіків, які пишаються своєю анатомією.

Ректальний

Секс з проникненням прямо в задній прохід. Цей жанр є одним з найбільш затребуваних і зустрічається практично в кожному фільмі для дорослих. Навіть лесбійські фільми з використанням секс-іграшок не є винятком.

Етична порнографія.

Ох вже ці сучасні примхи! Цей жанр порно відзначає приємну обстановку та індивідуальність на знімальному майданчику. Акторами цього жанру зазвичай є подружні пари, друзі або справжні фанати.

Мастурбація чи соло.

Категорія, що охоплює відеокліпи зі сценами жіночого або чоловічого самозадоволення.

Оргії чи груповий секс.

Груповий секс можна назвати, якщо в ньому беруть участь більше 3 осіб. Крім того, стать порнозірок може бути різною. Хоча цей жанр є самостійним, його часто можна знайти в таких категоріях, як «гей-порнографія» або «лесбіянки».

Порноанімація.

На жаль, не кожен сексуальний сон, який ми маємо, можна розпізнати з реальною людиною. Швидше за все, саме тому була розроблена ця категорія. Існує велика кількість комп’ютерних анімаційних фільмів, особливо популярними є японські мультфільми – хентай. Він поділяється на такі види, як: Щупальце (сексуальні стосунки з істотами, які мають фалічні руки), Бара та Яой (гомосексуальні стосунки чоловіків), Юрі (лесбійські інтимні стосунки), Футанарі (включаючи гермафродити), Ерогуро (складається зі сцен фізичного насильство), Лолікон і Сетакон (статеві стосунки з дітьми до 12 років);

БДСМ.

Мало хто розуміє, що ця абревіатура насправді означає: ланцюги (замок), панування, садизм, мазохізм. Власне, це прямо говорить про веб-контент порнографії такого стилю. Крім того, не завжди інтимні стосунки можна показати в кіно. Нижче ви можете побачити презентації схильностей, зв’язаних партнерів, сцени принижень чи штрафів. Умовно БДСМ-фільми для дорослих можна розділити на два типи: maildom і femdom. Перша з цих категорій містить фільми, контрольовані чоловіками, друга –– фільми з домінуванням жінок.

Порно з трансгендерними людьми.

Фільми цієї категорії спеціалізуються на сексі за участю драг-квін або трансгендерів. Зазвичай це трансгендерні жінки.

Навчальні порнофільми.

Категорія порно з’явилася не так давно. Він кардинально відрізняється від типових порнофільмів, які не завжди відповідають правді. Основна місія академічної порнографії – показати людині, як правильно займатися сексом.

Мінет.

Прелюдія, мабуть, тією чи іншою мірою присутня буквально в кожному порнофільмі. Проте він також існує як окремий жанр.

Ретро порнографія.

Цей жанр охоплює фільми для дорослих, зняті, як правило, у 80-90-х роках. Головна їхня відмінність полягає в тому, що зірки порнографії того часу були ближче до звичайних людей, ніж сучасні зірки фільмів для дорослих із чудовою зовнішністю.

Порно з подвійним проникненням.

До цієї категорії належать фільми, які містять сцени статевого акту одночасно в двох проходах: вагінальному та ректальному. У цьому порнозіркам можуть допомогти різні секс-іграшки.

Бісексуали.

Фільми для дорослих, у яких зірки порнографії мають статеві зносини з чоловіками та жінками одночасно. Часто це включає груповий секс.

Міжрасовий секс.

До цього жанру відносяться фільми із залученням агентів різних рас нашої землі. Найчастіше тут грають в порівняння: білошкірі і темношкірі актори займаються коханням.

Жорстокий секс.

Цей стиль може стояти окремо, не включаючись у категорію БДСМ.

Інтернет-камера або Live-Cam.

Жанр передбачає наявність певної спонтанності того, що відбувається в кадрі. Це не попередньо записані відео. Вибравши цю категорію, ви матимете можливість «підглянути» для сексу будь-якої пари або, можливо, для приватної інтернет-версії. Версії з веб-камерами заробляють непогані гроші, задовольняючи потреби аудиторії (мастурбація або танці стриптиз) у реальному часі.

Порнографія віртуальної реальності.

Цю категорію зумовило наявність на сучасному ринку відносно економічних пристроїв VR (інструментів віртуальної реальності) та винахідливості. Саме так почали з’являтися порновідеокліпи, стираючи кордони між реальністю та віртуальним вигаданим світом.

Прихована камера.

Фільми для дорослих, нібито записані на магнітофонну камеру. Вони не мають високого рівня високої якості зображення.

Розваги або косплей.

Фільми в цій категорії не обмежуються типовими рольовими іграми, як-от учитель-учень, медсестра-пацієнт. Усе їх різноманіття представлено саме тут, а актори люблять позувати улюблених глядачами персонажів із публікацій та екранізацій, крім гучних коміксів.

Кастування.

Серед найпопулярніших класифікацій порно. Цей жанр складається з відео зі сфальсифікованим розповсюдженням починаючих зірок або актрис, які намагаються знайти роботу в порнографічному секторі.

Романтична порнографія.

Стиль вирізняється високою якістю порнофільмів, підбірним саундтреком, оформленням та акторською грою. Слід пам’ятати, що таким чином знятий секс більше нагадує заняття любов’ю, а не просто статевий акт.

Кунілінгус.

Розновид орального сексу, коли зовнішні жіночі статеві органи підштовхуються язиком супутника. Секс у цьому стилі може бути як лесбійським, так і із заручинами чоловіка.

Гонзо порнографія.

У цьому жанрі камеру поміщають у спеціальний засіб для досягнення ефекту, за якого аудиторія ніби потрапляє всередину самого порнофільму.

Фістинг.

Також одна з найвідоміших порногруп. У фільмі для дорослих цієї категорії розповідається про сексуальну техніку, коли кілька пальців або кулак розміщуються в прямій кишці чи вагінальній області.

Буккаке.

Цей стиль порно японського походження. Його головна відмінність і особливість полягає в тому, що кілька людей кінчають на одну порнозірку чи зірочку.

Інцест.

Порно, яке зображує сексуальне партнерство між родичами. Ця категорія заборонена в багатьох країнах. Тим не менш, представники порнографічного сектору знаходять і тут обхідні шляхи, знімаючи та публікуючи в мережі, наприклад, секс між зведеними братами та сестрами.