Cele 11 loțiuni ideale pentru atenuarea disconfortului din 2024, conform specialiștilor în administrarea durerii

Am întrebat experții în gestionarea disconfortului despre cele mai bune creme topice pentru ameliorarea durerii, ce să căutați, de ce să nu rămânem departe și care sunt cele mai bune de pe piață astăzi.

Disconfortul și stresul la nivelul țesutului muscular vă pot împiedica îndeplinirea sarcinilor de zi cu zi și pot afecta semnificativ rutina de antrenament. Din fericire, există o alegere cu acțiune rapidă pentru ameliorarea durerii în masa musculară: anestezicele topice. Analgezicele topice, denumite și mai frecvent loțiuni de calmare a disconfortului, pot minimiza rapid durerea — chiar dacă temporar — și vă pot readuce pe picioare și vă pot bucura din nou de viață. Aceste analgezice puternice sunt minunate atât pentru ameliorarea disconfortului intens, cât și cronic și funcționează prin absorbția promptă chiar în piele, acolo unde disconfortul este prezent, pentru a ameliora instantanee masa musculară și tensiunile dureroase. Cele mai bune loțiuni pentru ameliorarea durerii vin în diferite consistențe– creme, geluri, roll-on-uri și masaje– și funcționează în diferite metode, cum ar fi dezvoltarea unei experiențe amorțitoare de aer condiționat sau senzație de încălzire reconfortantă sau pur și simplu furnizarea de componente antiinflamatoare chiar acolo unde necesare fără senzațiile de răcire sau încălzire.Citit Libertatea mișcării cu Motion Energy Gel Comanda site-ul

Eficiența acestor loțiuni poate diferi substanțial în funcție de rezistența chimică, locație și tipul de disconfort. Pentru a înțelege mai bine ce să căutați în cele mai apreciate creme de calmare a durerii, am discutat cu un grup de specialiști în monitorizarea disconfortului pentru a afla ce ingrediente active esențiale să căutați, dacă cremele de răcire sau de încălzire sunt mult mai bune și dacă există vreun fel de ingrediente active, produse sau mărci de evitat. Am luat în considerare comentariile experților și am evaluat mai mult de 30 de analgezice topice și am clasat fiecare articol în funcție de cheltuieli, componente energetice, experiențe de aer condiționat sau senzație de încălzire, valoarea generală, satisfacția totală a consumatorului, reputația online a mărcii și confortul utilizării.

După o evaluare riguroasă, am identificat 11 dintre cele mai bune creme pentru ameliorarea durerii de pe piață astăzi. Cu toate acestea, înainte de a începe, vrem să menționăm că acestea sunt soluții pe termen scurt pentru disconfort și durere și nu abordează sursa durerii persistente sau a disconfortului extrem. Dacă durerea persistă, vă rugăm să vizitați medicul dumneavoastră pentru asistență în tratarea sursei.

Mai jos sunt cele mai eficiente creme de calmare a disconfortului din 2024 conform profesioniștilor în administrarea disconfortului

Gel de atenuare a disconfortului Biofreeze Professional Strength

Cea mai bună cremă totală pentru atenuarea disconfortului

Cost: 12,54 USD pentru 4 oz.|Componente secrete: 5% mentol|Răcire, încălzire, neutru: răcire|Miros: mentol care se decolorează rapid într-un miros neutru

Biofreeze Professional Discomfort Relief Gel este cea mai bună loțiune generală de atenuare a durerii musculare datorită formulei sale cu acțiune rapidă și durabilă. Mentolul și camforul său răcoritor asigură atenuarea instantanee prin împiedicarea semnalelor de durere ale corpului, făcându-l o opțiune excelentă pentru atenuarea rapidă a disconfortului și disconfortului din masa musculară.

O funcție de ofertă bonus a Biofreeze este adăugarea de aloe și vitamina E, care ajută la catifelarea pielii. Clienții apreciază performanța gelului, confortul de utilizare și senzația de încălzire. După cum a remarcat un client, „[Este] foarte ușor de aplicat și funcționează rapid. Cu siguranță funcționează grozav pentru durerile inferioare de spate.” Încă un client l-a sfătuit pentru durerile de articulații și mușchi, lăudându-i mirosul foarte mic, plăcut și efectele de durată.

Unguent ultra-rezistent pentru ameliorarea durerii Balsam de tigru

Cea mai bună loțiune pentru ameliorarea durerii, ieftină

Cheltuieli: 6,88 USD|Ingrediente active secrete: 11% Camfor, mentol|Răcire, încălzire, neutru: Aer condiționat|Aroma: Aroma puternică, caracteristică de camfor și mentol

Loțiunea pentru eliminarea durerii Tiger Balm Ultra Stamina este o opțiune remarcabilă pentru cea mai bună loțiune pentru ameliorarea durerii în masă musculară, economică, deoarece o cantitate mică este foarte bună, iar la sub 7 USD un recipient, aceasta este o frecare eficientă și durabilă care va nu sparge banca. Oferind un rezultat rapid de răcire și rezistând experienței de încălzire, componentele energetice ale balsamului de tigre, camfor și mentol, funcționează ca contrairitante, atrăgându-vă cu succes de la disconfort și oferind o atenuare rapidă.

O caracteristică semnificativă a Tiger Balm este impactul său de lungă durată. „La 11%, acești contra-iritanți creează o inflamație relaxantă a suprafeței la locul aplicării, care este suficient de solidă pentru a perturba semnalele de disconfort de la inflamația articulațiilor, ceea ce vă permite să vă îndepliniți sarcinile de zi cu zi cu mult mai puțin disconfort”, spune Matthew Cavanaugh, un chiropractic. specialist la Cavanaugh Chiropractic Center. Cu toate acestea, mirosul său puternic și capacitatea de a păta îmbrăcămintea ar putea fi un dezavantaj pentru unii.

Consumatorii apreciază ameliorarea disconfortului, eficiența și valoarea. Ei afirmă că reduce durerile de țesut muscular și funcționează extrem de bine. O evaluare a consumatorului a lăudat ameliorarea rapidă, „În 20 de minute, nu am reușit să-mi amintesc că disconfortul era acolo de la început”. Încă un client a fost mulțumit de mărimea costului, spunând: „Puțin merge un drum lung. Am primit două datorită faptului că nu mă puteam gândi la cost.”

Masajul DoTerra Deep Blue

Cea mai bună loțiune răcoritoare pentru calmarea durerii

Preț: 28,49 USD pentru 4 oz.|Componente truc: Wintergreen, camfor, mentă, tansy albastru, matricaria (mușețel german), uleiuri cruciale de helichrysum, ylang și osmanthus.|Aer condiționat, încălzire, neutru: răcire inițial, apoi încălzire |Parfum: Parfum solid, persistent

Deep Blue Rub de la DoTerra este alegerea noastră pentru cea mai bună cremă răcoritoare pentru ameliorarea durerii în țesutul muscular, deoarece amestecul său special de uleiuri esențiale oferă o experiență naturală de aer condiționat și încălzire pentru o atenuare instantanee și reconfortantă. Experiența cu acțiune dublă este deosebit de fiabilă pentru calmarea masei musculare și a articulațiilor dureroase, utilizând cercetarea științifică a combaterii iritației pentru a distrage semnalele de durere.

Atributul atrăgător al Deep Blue Rub este combinația sa de esențe naturale de plante și alte ingrediente active eficiente. De exemplu, uleiul de iarnă are o substanță similară cu analgezicele, cunoscută și sub numele de acid acetilsalicilic. Plasarea uleiului de iarnă pe piele în locuri dureroase poate ajuta la reducerea senzației. De asemenea, camforul este absorbit rapid chiar în piele și stimulează terminațiile nervoase conștient de răcoare, ceea ce creează o experiență de răcire, de durere liniștitoare. Acești compuși organici oferă o senzație liniștitoare locațiilor cu probleme vizate, trimițând ușurare acolo unde este cel mai necesar.

Recenziatorii i-au aplaudat textura, performanța, calitatea superioară și atenuarea durerii. Ei afirmă rezultatul său de senzație de furnicătură, că permite mișcarea cu un disconfort marginal, care funcționează bine pentru o lungă perioadă de timp. Cu toate acestea, punctele de vedere sunt amestecate cu privire la miros și valoare.

Cele 11 loțiuni ideale pentru atenuarea disconfortului din 2024, conform specialiștilor în administrarea durerii

Loțiune de încălzire pentru casă cu rezistență maximă Rud A535

Cea mai bună loțiune extra-rezistentă pentru calmarea durerii

Preț: 9,48 USD pentru un tub de 3,5 oz|Componente cheie: salicilat de metil, mentol, camfor, ulei de eucalipt|Răcire, încălzire, neutru: încălzire|Parfum: ușoară, care nu atenuează aroma de mentol

Loțiunea de căldură pentru țesuturi musculare și articulații Rub A535 acoperă lista noastră drept cea mai bună loțiune extra-rezistentă pentru ameliorarea disconfortului din țesutul muscular datorită formulei sale cu acțiune rapidă și cu penetrare profundă. Ingredientele sale energetice, salicilat de metil, camfor, ulei de eucalipt și mentol, oferă o ameliorare rapidă la apel pentru a atenua disconfortul și disconfortul muscular rapid.

Ceea ce iese în evidență la Rub A535 este că formula sa conține 100% și mai multe ingrediente pentru ameliorarea durerii decât cremele de rutină pentru rezistență, ceea ce o face o alternativă eficientă pentru cei cu disconfort muscular și articular grav.

În ciuda rezistenței sale, loțiunea are o aromă ușoară și nu este copleșitoare, ceea ce o face o selecție fantastică pentru utilizarea zilnică. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că loțiunea se poate simți ușor lipicioasă după aplicare, iar unele persoane pot simți cu adevărat că experiența de încălzire este la fel de extremă.

Cremă Icy Hot PRO pentru calmarea durerii

Cremă ideală pentru atenuarea durerii, fără dezordine

Cheltuieli: 15 USD|Componente cheie: 16% mentol, 11% camfor|Răcire, încălzire, neutru: aer condiționat|Miros: mentă

Dacă preferați o loțiune de atenuare a disconfortului cu putere maximă, dar nu vă place depozitul lăsat de obicei, luați în considerare Icy Hot’s Pro Cream. Cu 16% mentol și 11% camfor, această formulă se prezintă printre cele mai mari concentrații de componente active disponibile fără prescripție medicală.

Aplicatorul de masaj fără dezordine este echipat cu 54 de noduri specifice pentru a furniza o senzație de aer condiționat în mod specific acolo unde aveți nevoie, fără a obține niciun tip de produs pe mâini. Și mai bine, crema preia rapid și nu este grasă.

Unul nefavorabil este parfumul; Datorită concentrației ridicate de mentol, nasul și ochii tăi pot prezenta o oarecare iritabilitate atunci când îți pui zone mai mari. Pentru a evita acest lucru, utilizați într-o zonă bine ventilată, departe de copii și animale.