Varfor inneha jag ingen begarelse till uppsyn pojkvan langre?

Varfor inneha jag ingen begarelse till uppsyn pojkvan langre?

Att ni brakar och mar knas bada tvenne av det som sker

Det sjalv undrar over kanns pinsamt att konversera med nagon ifall sa sjalv hoppas att ni kan mildra undertecknad med detta.

Jag ar donna och karna problem ar att sjalv inte har nagon sexlust langre. Jag kan bli kat stundtals nar sjalv ar personligen men aldrig nar uppsyn pojkvan finns i narheten. Uppsyn pojkvan inneha alltid varit galen i sex, men forut min fraktion har det aldrig kants speciellt betydelsefullt. Kanske beror det gallande att jag alltid haft komplicerat att fa orgasm. Eller kan p-pillerna vara orsaken?

Sjalv tycker jattemycket om uppsyn kille. Har aldrig kant forut nagon annan som sjalv kanner forut honom. Men jag kan inte slappna fran nar vi har sex. Vi har omkring aldrig sex med varandra och de ringa ganger det hander sa ar det stadse ty sjalv kanner mig pressad till det. Jag vet att min gosse hade ett superbra sexliv innan. Det inneha han berattat pro mig. Han brukade forr jamfora mej med sitt ex och sjalv brukar spana gallande det av och till.

Vi har pratat med varanda flera ganger ifall att vi tvungen https://getbride.org/sv/moldoviska-kvinnor/ besta en aning pahittigare nar det galler sex. Att idas plocka initiativ, utprova nya grejer och sa vidare. Men det blir liksom aldrig fran. Det stannar stadse vid pratet. Stundom slutar det ocksa i brak och i att vi somnar kungen varje sida ifall sangen istallet pro att ha sex.

Sjalv vill ha ett sexliv. Det far inte fortsatta sa har. Men tillika om vi skulle ha sex oftare sa har sjalv fortfarande mina problem over. Hur kan jag kannna sexlust och va kan jag handla pro att atnjuta orgasm lattare? Ska jag ga till en sexualradgivare eller?

Det ar avsevart mojligt att dessutom detta paverkat din lust negativt

Av det du skriver ar det tydigt att ert sexliv inneha blivit till ett problem som tar pa er relation. I och med att ni har pratat med varandra sa massa ganger utan att ni kommit framat sa antaga sjalv att det ar bra ifall ni tillsammans tala med nagon kunnig, till foredome en kurator intill en sex- och samlevnadsmottagning. Om ni bor i en stor stad sa finns det formodligen en sadan mottagning. Du skriver att du tycker det skulle kannas pinsamt att kommunicera med nagon ifall detta. Tank enar kungen att de personer som du moter i en sadan situation jobbar med dessa fragor alltsammans dagarna och de kommer inte att baxna kvar nagot som du tar upp med utslag. Kann dig sakra med det.

Det ar svart att bidra ett bra genmale arme, darfor det inte gar stalla motfragor till dig. Kanske kommer du inte att uppfatta upprepa dig i texten nedan, men nog ar det nagra tankar vacks som du kan kontemplera framat runtom.

Till att borja med ar det bra att erinra att sexlusten ej ar evig utan att den varierar under livet, utan att det behover existera nagon djupare orsak till detta. Kanske ar man i en period i livet enar man inneha uppbokat upp med annat och ej hinner grubbla sa mycket pa sex. Kanske prioriterar man andra saker istallet. Sexlusten kan ocksa paverkas negativt fran stress eller fran vissa mediciner. I vissa fall tillika p-piller. Du kan be din barnmorska att ringa testa ett annat p-piller sa kan du i alla fall slopa detta. Men aven annat kan ha av vikt. Till foredome sa kan en stark langtan om ett “bra sexliv” ha motsatt aterverkning. Man satter stor press gallande sig personligen och tankarna far runt i huvuder istallet forut att enkom bidra sig han och komma sin lust. Du skriver ocksa att du jamfordes med din killes forutvarande flickvan i inledning av ert omstandighet. Det kan kannas kravfyllt att mata din begarelse med nagot som din kille beskriver som “superbra sexliv”.